Jordbær slut for 2021

Så er det slut med både jordbær og selvpluk for i år. Vi håber alle der ville nåede det. Sæsonen kom sent i gang, og slutter også lidt tidligere end vi havde håbet på, men det varme vejr og de varme nætter har fremskyndet modningen. Vi håber at se jer igen til næste år.

Ingen selvpluk

Vi må desværre lukke for selvpluk i dag lørdag d. 20 juni, p.g.a. skybrud i går og vedvarende regn i nat. Voresw vej og marker er meget svært fremkommelige.

Madsamling

Jonsholm centrum for madsamling

Jonsholm bliver centrum for det nye madkoncept ‘madsamling’ som starter op i Vordingborg d. 20 Januar. Ideen er en internet-portal hvor producenter af lokale produkter tilbyder deres varer. Kunderne handler på portalen, og en gang om ugen mødes man og udveksler varer, tanker og ideer. Her i Vordingborg styres det af Birgitte Baunegård og Jesper Brinkløv. De er såkaldte værter og står for logistikken og alle de praktiske udfordringer. Jonsholm er udleveringsstedet, og altså stedet hvor man mødes for at hente sine varer. Vi er glade for at være en del af dette spændende koncept, og håber det får en god fremtid. Klik ind på madsamling.dk og meld dig til.

Velkommen.

 

Velkommen til vores nye hjemmeside

Susanne siger velkommenVi har skiftet hjemmeside. Den nye side skulle gerne være nemmere at opdatere for os, så vi nemmere kan fortælle om de ting der sker på Jonsholm. Og vi håber også den vil være nemmere for jer at finde rundt på. Vi er ikke helt færdige med at ligge tingene over, men det kommer hen ad vejen.

Vi bruger også facebook til at informere om tilbud og nyheder, så husk også at følge med der.