Så er der jordbær

Så er vi endelig begyndt at sælge friske jordbær og nyopgravede kartofler fra vores bod på Bakkebøllevej. Velkommen til.

Selvpluk er meget usikkert i år. VI tvivler på vi vel have jordbær nok.

Vi venter stadig…

på at jordbærrene bliver modne. Vi har haft dårlig vækst i en af vores marker. Den er næsten til at kassere. Vi tror det skyldes den våde vinter. Mange af planterne er gået ud, og marken er plaget af ukrudt.
Vi har dog et par ældre marker som ser ok ud, og der er begyndt at komme røde jordbær. Vi regner med at kunne tilbyde jordbær fra omkring 7-8 juni. Selvpluk bliver meget begrænset hvis der overhovedet bliver mulighed for det.

Mens vi venter på jordbærrene kan vi friste med nyopgravede kartofler.

Selvpluk slut

Så stopper vi med selvpluk på Jonsholm. Men vi sælger stadig plukkede bær fra vores bod på bakkebøllevej. Det er de sene sorter som ‘Magnus’ og ‘Malwina’.

Selvpluk.

Så starter vi med selvpluk på Jonsholm. Onsdag d. 14 juni. Åbningstiderner bliver som følger:

Mandag, onsdag og fredag. 12-17
Lørdag og søndag 9-17

Prisen sætter vi i år til 40kr/kg. Hvis der plukkes mere end 10kg koster hvert kg derefter 30kr. Sig til hvis der skal plukkes meger. Så hjælper vi gerne med at finde en god række.

Tørken er hård ved planterne, og vi kan ikke vande nok. Vi er også plaget af en del ukrudt, da vi ikke sprøjter mod det. Men der er alligevel gode jordbær at plukke, og vi håber at vores gæster får en god oplevelse.

Jordbærrene er klar !

Så er jordbærrene klar, og vi sælger hver dag friskplukkede bær fra boden på Bakkebøllevej.

Desværre må vi holde en pause med kartoflerne p.g.a. af tørken og det kolde forår. Det næste hold er for små endnu. Vi holder øje med situationen, og regner med at have kartofler igen sidst på ugen. (omkring 11-12 juni)

Selvpluk annonceres her og på facebook. Det bliver sikkert omkring d. 20. Det bliver lidt mere begrænset i år m.h.t. åbningstider.

Hvis man allerede nu er interresseret i selvpluk og vil plukke 10-20kg så kontakt os. Så finder vi en række de kan plukkes i. Thomas 40837520

Sæsonen 2022 er slut

Så er de sidste jordbær plukket. Nu starter arbedet med at rydde op og gøre markerne klar til efterår og vinter. 2022 bød på varme, kulde, regn og tørke. Typisk dansk sommer og fint jordbærvejr.

Tak til alle kunder og på gensyn i 2023

Selvpluk slut for i år

Så er det slut med selvpluk for i år, 2022. Det har været et fint jordbærår, med mange gode bær. Sol, regn, varme og kulde i tilpase mængder.

Vi fortsætter med at sælge plukkede bær fra de sene sorter, så længe vi kan plukke nogen. De sælges sammen med nyopgravede kartofler fra boden på Bakkebøllevej.

Selvpluk på Jonsholm

Så er der åbent for selvpluk på Jonsholm. Vi har de fleste sorter. Du må være forberedt på lidt ukrudt, herunder tidsler, da vi ikke sprøjter mod ukrudt. For at nå nogle af vores marker skal du gå 500m. Til gengæld for du en fantastisk udsigt og nogle gode jordbær.

Vi holder åbent:

Mandag – fredag. 12-17
Lørdag og søndag 9-17.

Start i butikken og læs vores information der ligger der. Der er ikke noget information eller skilte ude på marken.

Så er der jordbær

Jordbærrene er klar og vores søde spanske jordbærplukkere er kommet. Vi sælger jordbær dagligt fra boden på Bakkebøllevej. Selvpluk bliver formentligt klar omkring 18 Juni.

Jordbær slut for 2021

Så er det slut med både jordbær og selvpluk for i år. Vi håber alle der ville nåede det. Sæsonen kom sent i gang, og slutter også lidt tidligere end vi havde håbet på, men det varme vejr og de varme nætter har fremskyndet modningen. Vi håber at se jer igen til næste år.