Så er der jordbær

Så er vi endelig begyndt at sælge friske jordbær og nyopgravede kartofler fra vores bod på Bakkebøllevej. Velkommen til.

Selvpluk er meget usikkert i år. VI tvivler på vi vel have jordbær nok.

Vi venter stadig…

på at jordbærrene bliver modne. Vi har haft dårlig vækst i en af vores marker. Den er næsten til at kassere. Vi tror det skyldes den våde vinter. Mange af planterne er gået ud, og marken er plaget af ukrudt.
Vi har dog et par ældre marker som ser ok ud, og der er begyndt at komme røde jordbær. Vi regner med at kunne tilbyde jordbær fra omkring 7-8 juni. Selvpluk bliver meget begrænset hvis der overhovedet bliver mulighed for det.

Mens vi venter på jordbærrene kan vi friste med nyopgravede kartofler.

Selvpluk slut

Så stopper vi med selvpluk på Jonsholm. Men vi sælger stadig plukkede bær fra vores bod på bakkebøllevej. Det er de sene sorter som ‘Magnus’ og ‘Malwina’.

Selvpluk.

Så starter vi med selvpluk på Jonsholm. Onsdag d. 14 juni. Åbningstiderner bliver som følger:

Mandag, onsdag og fredag. 12-17
Lørdag og søndag 9-17

Prisen sætter vi i år til 40kr/kg. Hvis der plukkes mere end 10kg koster hvert kg derefter 30kr. Sig til hvis der skal plukkes meger. Så hjælper vi gerne med at finde en god række.

Tørken er hård ved planterne, og vi kan ikke vande nok. Vi er også plaget af en del ukrudt, da vi ikke sprøjter mod det. Men der er alligevel gode jordbær at plukke, og vi håber at vores gæster får en god oplevelse.

Jordbærrene er klar !

Så er jordbærrene klar, og vi sælger hver dag friskplukkede bær fra boden på Bakkebøllevej.

Desværre må vi holde en pause med kartoflerne p.g.a. af tørken og det kolde forår. Det næste hold er for små endnu. Vi holder øje med situationen, og regner med at have kartofler igen sidst på ugen. (omkring 11-12 juni)

Selvpluk annonceres her og på facebook. Det bliver sikkert omkring d. 20. Det bliver lidt mere begrænset i år m.h.t. åbningstider.

Hvis man allerede nu er interresseret i selvpluk og vil plukke 10-20kg så kontakt os. Så finder vi en række de kan plukkes i. Thomas 40837520

Sæsonen 2022 er slut

Så er de sidste jordbær plukket. Nu starter arbedet med at rydde op og gøre markerne klar til efterår og vinter. 2022 bød på varme, kulde, regn og tørke. Typisk dansk sommer og fint jordbærvejr.

Tak til alle kunder og på gensyn i 2023

Så er der jordbær

Jordbærrene er klar og vores søde spanske jordbærplukkere er kommet. Vi sælger jordbær dagligt fra boden på Bakkebøllevej. Selvpluk bliver formentligt klar omkring 18 Juni.

Så er der selvpluk

Velkommen til selvpluk på Jonsholm. Der er åbent daglig fra 9 til 18. Medbring selv skåle eller spande. Der er information om hvor man plukker i butikken, samt en vægt. Der vil ikke altid være betjening.

Vi har de fleste sorter startnede med de tidlige som Honeyoe og Daroyal. Derefter kommer de søde og saftige Sonata, og endelig til sidst Faith.

Velkommen

Selvpluk slut

Så er selvpluk slut for i år. Men vi har stadig flotte plukkede jordbær af sorterne ‘Malwina’ og ‘Magnuns’, som vi sælger fra vores bod på Bakkebøllevej

Selvpluk

Vi har stadig åbent for selvpluk af jordbær. En del bær er ødelagt af den megen regn, men der er stadig masser af fine bær at plukke